Organisatie

Over Quant ICT Group

Data is voor veel organisaties een van de belangrijkste ‘assets’. Het opvragen, verzamelen en delen van informatie is een vanzelfsprekende basis voor productiviteit en samenwerking. Hiermee wordt de continuïteit van uw bedrijfsvoering steeds afhankelijker van de kwaliteit, snelheid en beschikbaarheid van deze data. Tegelijkertijd zorgt de ongecontroleerde groei van de hoeveelheid data voor nieuwe uitdagingen en bedreigingen.

Heeft u uw data nog volledig onder controle, of raakt u ‘out of control’?

Om ervoor te zorgen dat u deze ‘data explosie’ onder controle kunt houden, levert Quant ICT Group innovatieve oplossingen voor een snelle, veilige en gestructureerde data uitwisseling tussen alle mogelijke informatie bronnen. Hiermee kunnen organisaties de steeds belangrijker wordende en groeiende hoeveelheden data beschermen, optimaliseren, delen en transporteren.

Uw voordelen:

Combineer en integreer data van alle mogelijke bronnen.
Betrouwbare informatie voor uw medewerkers waar en wanneer zij die nodig hebben.
Maximale performance en beschikbaarheid.
Reductie van fouten en verstoringen.
Kostenbesparing en TCO verbetering.

Quant ICT Group is sinds 1988 de specialist op het gebied van datavirtualisatie, -integratie en -conversie en het monitoren en beheren van databases. Wij leveren software en diensten voor data integratie en virtualisatie, database management en reorganisatie en de monitoring en beheer van databases, applicaties en besturingssystemen. Daarnaast bieden wij 24×7 support en detachering van specialisten op ons vakgebied

Wij hebben veel expertise over de producten van toonaangevende leveranciers waar wij nauw mee samenwerken waaronder Stonebond Technologies, Bradmark Technologies, Oracle, SAP en Microsoft.

Vanuit ons hoofdkantoor in Alkmaar ondersteunen wij klanten waaronder GE Oil & Gas, Shell, UniCredit, Agentschap NL, Vodafone, Ricoh, Bertelsmann en Heineken. Wij opereren wereldwijd, zowel direct als via lokale partners.

Quant ICT Group. Grip op (Big) Data.

 

 

Partners

Om voor onze klanten een zo compleet en krachtig mogelijke oplossing te leveren werken we samen met een aantal strategische partners.

logo_stb_150_72                         logo_bradmark_150_72                         logo_microsoft_150_72

logo_oracle_150_72                         logo_sap_sybase_150_72                          logo_mindjet_150_72

Referenties

Enkele referenties op het gebied van data integratie, database management & database reorganisatie en overige ICT dienstverlening.

Banken en verzekeringen
ABN AMRO
Unicredit
Athlon Car lease
HSBC
Standard Bank of South Africa
Banque Degroof SA
Bank Mendes Gans

Overheid
Ministerie van Economische Zaken

Gezondheidszorg
DermSurgery

Media/ Uitgeverij
Bertelsmann

Transport en Logistiek
GE Capital (Tip Trailer)
Korean Railways

Energie/olie
GE Oil & Gas
Shell Oil
Essent
Schlumberger

Telecom
Vodafone
Portugal Telecom

Industrie en Techniek
Danieli Corus

FMCG
Bierbrouwerij
Heineken

Overig
DuPont, Pioneer